Hoe zich te ontdoen van paddenstoelen in de achtertuin?

Belucht het gazon en verwijder alle ontbindende materialen of riet dat de luchtstroom in de grond beperkt. Voeg stikstofrijke meststof toe om de koolstofrijke organische materialen waar schimmels dol op zijn, te laten vervallen.

Hoe zich te ontdoen van paddenstoelen in de achtertuin?

Belucht het gazon en verwijder alle ontbindende materialen of riet dat de luchtstroom in de grond beperkt. Voeg stikstofrijke meststof toe om de koolstofrijke organische materialen waar schimmels dol op zijn, te laten vervallen. Een andere, gemakkelijke en natuurlijke oplossing voor het doden van paddenstoelen in uw tuin is het gebruik van afwasmiddel. Je kunt paddenstoelen individueel met de hand trekken, ze allemaal met een mes snijden of gewoon met de grasmaaier over het hele gebied maaien.

Als je alomtegenwoordig bent, zorg er dan voor dat je tuinpaddestoelen verwijdert zodra je ze ziet ontkiemen. Anders hebben ze net genoeg tijd om sporen vrij te geven om nieuwe paddenstoelen te planten en te kweken. Spuit een paar druppels afwasmiddel gemengd met water waar je de paddenstoel hebt verwijderd; de afwasmiddel werkt als een mild fungicide. Een onfeilbare manier om paddenstoelen te doden, is door hun voedselbron af te snijden.

Dit is een bijzonder nuttige methode als je een aanzienlijke paddenstoeleninvasie in handen hebt. Een stikstofrijke meststof zal een lange weg helpen bij het voor eens en altijd uitroeien van een paddenstoelprobleem. Dit komt omdat stikstof het rottingsproces van de organische stof in je bodem versnelt, waar paddenstoelen zich mee voeden, en er vanaf komt. De beste manier om ze te verwijderen is door de paddenstoel in zijn geheel op te graven met een tuinschop.

U kunt de paddenstoelen laten blijven, vooral omdat het volledig verwijderen van het gazon stappen kan vereisen die meer kwaad dan goed doen voor de grond van uw gazon. Als je nu paddenstoelen hebt, moet je ook corrigerende maatregelen nemen om de paddenstoelen rond je tuin kwijt te raken. Voor veel mensen die er trots op zijn dat ze mooi uitziend gras hebben, kan het ontdekken van paddenstoelen in het gazon frustrerend zijn. Als je je afvraagt hoe je paddenstoelen in tuingebieden kunt verwijderen, is mijn advies om te doen wat je doet om van je schoonfamilie af te komen.

Als je tuinpaddestoelen wilt verwijderen voor het uiterlijk van het gazon en de sake van de kinderen, stelt McKenzie een eenvoudig zelfgemaakt fungicide voor van 5 eetlepels azijn per liter water gemengd en in een sproeier gegoten. Blijf lezen als je wilt weten waarom paddenstoelen in je tuin groeien en hoe je paddenstoelen in je gazon kunt verwijderen. Paddestoelen zijn onschadelijk, maar kunnen frustrerend zijn voor een huiseigenaar die zich afvraagt hoe hij zich kan ontdoen van paddenstoelen in tuingebieden waar hij of zij tijd en energie heeft besteed aan het cultiveren van een prachtig gazon. Hallo, ik vroeg me af hoe ik paddenstoelen kon verwijderen die groeien in mijn rotsachtige aangelegde gebieden, niet zozeer in het gras.

We hebben onderzocht hoe je van paddenstoelen af kunt komen door verschillende technieken voor het verwijderen en bestrijden van paddenstoelen te combineren. Ze zijn een bijproduct van iets dat onder het bodemoppervlak gebeurt, dus het kan frustrerend zijn om erachter te komen hoe je paddenstoelen in tuingebieden kunt verwijderen. De meest natuurlijke manier om paddenstoelen in uw tuin kwijt te raken, is door ze te laten verdwijnen door hun eigen levenscyclus te zien.