Zijn paddenstoelen in de achtertuin?

Paddestoelen in de achtertuin zijn de vruchtlichamen van een ondergrondse schimmel die onder de grond in uw achtertuin groeit. Deze schimmels spelen een cruciale rol bij het afbreken van.

Zijn paddenstoelen in de achtertuin?

Paddestoelen in de achtertuin zijn de vruchtlichamen van een ondergrondse schimmel die onder de grond in uw achtertuin groeit. Deze schimmels spelen een cruciale rol bij het afbreken van. Gemeenschappelijke achtertuinpaddestoelen · 9 manieren om paddenstoelen te voorkomen. Paddestoelen van het geslacht Coprinus komen vaak voor in achtertuinen.

De meest charismatische van dit soort paddestoel is de Advocaat's Wig (ook bekend als shaggy inktdop). Deze paddenstoel groeit in een hoge cilinder. Wanneer hij klaar is om zijn sporen vrij te geven, zal de paddenstoel binnen een paar uur drastisch veranderen van wit en mollig naar inktblanco en verschrompeld. Dit kan ook gebeuren als je ze kiest.

Identificatie van sommige van deze paddenstoelen is gemakkelijker dan andere. Er wordt bijvoorbeeld verwacht dat ringloze honingpaddenstoelen (Armillaria tabescens) binnenkort zullen opduiken in veel landschappen in Ohio. Deze paddenstoelen zijn houtafbrekende schimmels en worden geassocieerd met dode en stervende bomen, stronken en begraven wortels van staande bomen en bomen die jaren in het verleden zijn verwijderd. Ringloze honingpaddestoelen groeien in clusters waar meerdere paddestoelstengels uit een gemeenschappelijk centraal groeipunt tevoorschijn komen.

Ze zijn meestal bruin tot bruin van kleur, hebben kieuwen bevestigd aan en strekken zich soms uit langs een deel van de stengel, produceren witte sporen en missen een annulusring rond de stengel. De honingpaddestoelen zouden in veel veldgidsen eetbaar zijn, maar anderen hebben langdurige gastro-intestinale problemen gemeld na het nuttigen ervan. De operatieve woorden voor het eten van deze zouden zijn: voorzichtig benaderen, zeker zijn van uw identificatie en eerst zeer kleine hoeveelheden proeven totdat u weet hoe uw lichaam op deze paddenstoel zal reageren. Als je paddenstoelen hebt, kijk dan van de positieve kant.

Champignons zijn een indicatie dat uw tuin veel organisch materiaal in de bodem heeft. Paddestoelen helpen dat organische materiaal af te breken en uw grond productiever te maken. Als je schaduw en drainage geen echte problemen zijn, kun je altijd gewoon de aanstootgevende paddenstoelen omver slaan en wachten tot de zon naar buiten komt. De aanwezigheid van paddenstoelen kan verschillende dingen betekenen.

Ongeveer 50 soorten schimmels kunnen sprookjesringen vormen of paddenstoelen in grasmat laten ontkiemen. Ze kunnen opduiken vanwege koele, natte avonden in het weerpatroon die ervoor zorgen dat de grond nat blijft en perfecte groeiomstandigheden voor schimmels produceren. Maar die schimmels en de paddenstoelen die vruchten verspreiden om sporen te verspreiden, duiden op veel gezonde activiteit onder de grond. Tegen die tijd zijn ze goed ingeburgerd onder de oppervlakte, en de paddenstoelen zijn gewoon een teken dat er een bloeiende schimmel in je achtertuin is.

Als je kleine kinderen of huisdieren hebt, kun je het beste onbekende paddenstoelen verwijderen die in je achtertuin verschijnen. Hoewel minder dan vijf procent van de bekende paddenstoelen giftig of onzeker eetbaar is, groeien er wel verschillende giftige paddenstoelen in achtertuinen. En als je een app-persoon bent, zijn er verschillende uitstekende apps voor het identificeren van paddenstoelen die je kunnen helpen paddestoelen in de achtertuin te identificeren. De volgende keer dat je paddenstoelen ziet bloeien in je achtertuin, bekijk het dan als een essentieel onderdeel van de levenscyclus.

Mooie en unieke paddenstoelen in de achtertuin zijn intrigerend, maar sommige zijn ook giftig, dus het is altijd het beste om geen onbekende wilde paddenstoelen aan te raken of te eten die in je tuin verschijnen. De beste manier van handelen is om de omgeving in uw achtertuin minder aantrekkelijk te maken voor paddenstoelen en de voedselbronnen van de schimmels te verminderen. Maar als je tuinen bezoekt in steden in Noord-Amerika, vind je vaak dezelfde bekende paddenstoelen in de achtertuin. Sommige paddenstoelen in je achtertuin zijn misschien eetbaar, maar eet in de regel nooit een paddenstoel, tenzij je hem positief kunt identificeren als eetbaar en veilig.

Hoewel je er waarschijnlijk geen in je tuin zult vinden, zijn kleine puffballs tot twee centimeter breed enkele van de meest voorkomende paddenstoelen in de achtertuin. De ruige inktdop, ook wel bekend als de ruige manen of pruik van de advocaat, is een andere paddenstoel die vaak in achtertuinen voorkomt. Als je paddenstoelen in je achtertuin hebt, is dat meestal een teken van gezonde grond met veel organisch materiaal dat de groei van gazon, struiken en bomen bevordert. Hoewel sommige mensen het geluk hebben gigantische puffballs in hun achtertuin te hebben, zijn kleinere puffballsoorten tot 5 cm groot enkele van de meest voorkomende paddenstoelen in de achtertuin.

Dit zijn slechts enkele van de paddenstoelen die gedijen in stedelijke omstandigheden, en als de paddenstoelen in je achtertuin niet een van de bovenstaande zijn, geen probleem. Als je giftige paddenstoelen of paddenstoelen ziet waar je niet zeker van bent in je achtertuin, zorg er dan voor dat je ze zo snel mogelijk verwijdert om vergiftiging te voorkomen. Het veranderen van de omstandigheden in uw achtertuin om minder gunstig te zijn voor paddenstoelen is een van de beste manieren om hun aantal in de loop van de tijd te verminderen. .